Staalbouw
Ter Huurne

Staalbouw ter Huurne Haaksbergen B.V. is een moderne complete bouwer gespecialiseerd in aluminium + stalen gevelconstructies, alle voorkomende staalconstructies en dak- en wandbeplating. Wij zijn uw metaalbouwer bij uitstek!

DSC02362

Staalbouw ter Huurne bestaat sinds 1937 en is een solide en betrouwbaar familiebedrijf met een enorme ervaring en werkzaam in alle sectoren zoals bijvoorbeeld bouw, industrie, chemie, food, onderwijs, handel, dienstverlening, sport, transport, logistiek, agrarisch, zorg en welzijn, horeca, enz.
Ook het werken in of met speciale omstandigheden zoals ATEX-omgevingen zijn niet onbekend voor ons.

Door de platte organisatiestructuur zijn wij zeer flexibel en kunt u door het aanspreken van één contactpersoon een groot deel van uw opdrachten zorgeloos aan ons toevertrouwen.
Zowel het ontwerp, de productie als de montage vinden in eigen beheer met goed opgeleide vakmensen en moderne apparatuur plaats. Kleine en grote projecten worden met gelijk enthousiasme en waardering uitgevoerd.
De werkvoorbereidingen van de diverse disciplines sluiten in dezelfde huisvesting naadloos op elkaar aan en zijn volledig op elkaar afgestemd.
U kunt van ons dan ook kwalitatief hoogstaande producten verwachten met korte doorlooptijden tegen een concurrerende prijs.

Historie

Staalbouw ter Huurne is een in 1937 opgericht bedrijf door Gerhard ter Huurne (1909-1948). Het begon met een kleine smederij van 96 m2 waar huishoudelijke artikelen, kachels en haarden werden verkocht. Tevens werden er autowagens en machines gemaakt en gerepareerd.

Later groeide het bedrijf aan de Werfheegde te Haaksbergen uit tot een volwaardige partner in de bouwsector. Naast staalconstructies zijn wij op deze locatie begonnen met het vervaardigen van stalen en aluminium gevelconstructies.
I.v.m. de bedrijfsgroei is het bedrijf in 1989 verhuist naar de huidige locatie.
 
Momenteel is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met ca. 5000 m2 modern ingerichte productiehallen en een kantoor inclusief showroom.
Totaal zijn ca. 35 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf die zorgdragen voor het leveren van producten en diensten van een hoge kwaliteit.