Staalbouw ter Huurne

Staalbouw ter Huurne Haaksbergen B.V. is een moderne complete bouwer gespecialiseerd in aluminium + stalen gevelconstructies, alle voorkomende staalconstructies en dak- en wandbeplating. Wij zijn uw metaalbouwer bij uitstek!

Staalbouw ter Huurne bestaat sinds 1937 en is een solide en betrouwbaar familiebedrijf met een enorme ervaring en werkzaam in alle sectoren zoals bijvoorbeeld bouw, industrie, chemie, food, onderwijs, handel, dienstverlening, sport, transport, logistiek, agrarisch, zorg en welzijn, horeca, enz.
Ook het werken in of met speciale omstandigheden zoals ATEX-omgevingen zijn niet onbekend voor ons.

Door de platte organisatiestructuur zijn wij zeer flexibel en kunt u door het aanspreken van één contactpersoon een groot deel van uw opdrachten zorgeloos aan ons toevertrouwen.
Zowel het ontwerp, de productie als de montage vinden in eigen beheer met goed opgeleide vakmensen en moderne apparatuur plaats. Kleine en grote projecten worden met gelijk enthousiasme en waardering uitgevoerd.
De werkvoorbereidingen van de diverse disciplines sluiten in dezelfde huisvesting naadloos op elkaar aan en zijn volledig op elkaar afgestemd.
U kunt van ons dan ook kwalitatief hoogstaande producten verwachten met korte doorlooptijden tegen een concurrerende prijs.